ZorgpolisVergelijkNieuwsOver onsContactDisclaimerPersbericht
Unive Zorgpolis
aevitae zorgpolis
 
U kunt uw ziektekosten goed en voordelig verzekeren bij zorgverzekeraar Univé. Daar vindt u die uitgebreide verzekering met een prima service, persoonlijk advies en een lage premie.
 
Belangrijkste voordelen van de ziektekostenverzekering
 
Bij Univé heeft u een uitgebreide basisverzekering voor een lage premie: vanaf € 80,17 per maand
U kunt zelf kiezen hoe uw verzekering eruit ziet en waaraan u persoonlijke zorgbudgetten besteedt
Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd (zoals overal elders), ook voor de aanvullende verzekeringen
Geen eigen risico voor huisarts, verloskundige zorg, kraamzorg, bepaalde zorgprogramma’s, het stoppen-met-rokenprogramma bij een gecontracteerde zorgaanbieder (u moet het programma afronden), nacontroles van nier- of leverdonor en de vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen
 
Extra korting op uw ziektekostenverzekering
Uw premie kan lager worden als u ook (niet-collectieve) schadeverzekeringen bij Univé heeft. Dat is het ledencollectief. Bovendien levert de basisverzekering u een kortingspunt op voor het Premie Voordeel Plan.
 
Wijzigingen in de ziektekostenverzekering 2011
Als u wilt, kunt u de belangrijkste wijzigingen in de basisverzekering 2011 nalezen.
 
Aanvullende dekking
De basisverzekering eenvoudig uitbreiden? U kunt kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen.
Zoekt u liever een zorgverzekering die exact aansluit op uw levensfase? Dan heeft u bij Univé de keuze uit 4 totaalpakketten waarin ook een tandartsverzekering is inbegrepen.

aevitae zorgpolis

Bekijk en Vergelijk zorgpolisBekijk en vergelijk op zorgpolis.nl en kies uw zorgverzekeraar. Zorgpolis.nl is de site met informatie over uw (nieuwe) zorgverzekeraar.