ZorgpolisVergelijkNieuwsOver onsContactDisclaimerPersbericht
Izz Zorgpolis
aevitae zorgpolis
Voor wie is IZZ?
Iedereen kan zich verzekeren bij IZZ. Maar IZZ is er in de eerste plaats voor werknemers in de zorg. Met onze collectieve regeling biedt IZZ u als zorgmedewerker een aantal extra’s. Zo zijn in een aantal zorg-CAO’s afspraken gemaakt over een werkgeversbijdrage voor de Basisaanvullende regeling (één van de aanvullende verzekeringen van IZZ). Ook voor partners en kinderen en voor ZZP-ers in de zorg is IZZ een aantrekkelijke zorgverzekeraar. Wilt u snel een advies op maat? Hier kunt  in 3 stappen een premieberekening maken.
 
Voor oud-werknemers die voorheen onder de betreffende zorg-CAO’s vielen, is het mogelijk om van een aantal van de voordelen te blijven profiteren met de Ex-IZZ-verzekering.
 
Verzekeringen op maat
Het IZZ Basispakket is de basisverzekering van IZZ. Binnen het basispakket kunt u kiezen uit twee varianten: Natura en Restitutie. Welk pakket u ook kiest, u bent altijd verzekerd van uitstekende zorg.
 
Aansluitend op het basispakket kunt u een zestal (combinaties van) aanvullende regelingen en/of verzekeringen sluiten. Zo heeft u een zorgverzekering die goed bij uw wensen aansluit.
 
Daarnaast biedt IZZ gunstige reisverzekeringen die perfect aansluiten op uw IZZ zorgverzekering.
 
Altijd een aantrekkelijke premie
Wilt u weten hoeveel u betaalt voor de IZZ-verzekeringen? Bekijk het premieoverzicht of bereken online uw premie. U kunt zich ook direct aanmelden voor een zorgverzekering van IZZ. 

aevitae zorgpolis

Bekijk en Vergelijk zorgpolisBekijk en vergelijk op zorgpolis.nl en kies uw zorgverzekeraar. Zorgpolis.nl is de site met informatie over uw (nieuwe) zorgverzekeraar.