ZorgpolisVergelijkNieuwsOver onsContactDisclaimerPersbericht
Interpolis Zorgpolis
aevitae zorgpolis

Met ZorgActief van Interpolis zijn uw ziektekosten goed en voordelig verzekerd. ZorgActief biedt een basis­verzekering met de meest noodzakelijke dekking. Deze kunt u uitbreiden met een groot aantal aanvullende verzekeringen. Deze lopen op in dekkingsgraad. En dit alles tegen een uitstekende prijs via onder meer de Rabobank zorgcollectiviteiten. De vergoedingen vindt u in het vergoedingenoverzicht.

 
Waarom kiezen voor Interpolis ZorgActief?
 
Kiest u alleen voor de basis­verzekering of ook voor aanvullingen? Neemt u wel of geen vrijwillig eigen risico? Een extra gebits­verzekering of niet? De Keuzehulp helpt u bij het maken van een afgewogen beslissing. Zo kiest u het zorgpakket dat het beste bij u past. In de Keuzehulp vindt u ook het vergoedingenoverzicht .
Neemt u deel aan een collectieve ziektekosten­verzekering via de Rabobank? Dan ontvangt u 10% korting op de premie van uw basis­verzekering en 15% korting op de premie van uw aanvullende verzekeringen.
Ben je student? Of heeft u studerende kinderen? Kijk dan eens naar de StudentenZorg­verzekering. In dit pakket zit alles wat studenten doorgaans verzekeren. In dit kant-en-klare pakket zit alles wat je als student nodig hebt. Bovendien profiteren studenten van minimaal € 297 korting per jaar!

aevitae zorgpolis

Bekijk en Vergelijk zorgpolisBekijk en vergelijk op zorgpolis.nl en kies uw zorgverzekeraar. Zorgpolis.nl is de site met informatie over uw (nieuwe) zorgverzekeraar.