ZorgpolisVergelijkNieuwsOver onsContactDisclaimerPersbericht
Degoudse Zorgpolis
aevitae zorgpolis

De Goudse biedt u een uitstekende basisverzekering. U heeft dankzij onze samenwerking met Trias ook altijd een zorgverlener dicht in de buurt (raadpleeg alle gecontracteerde zorgaanbieders in de zorggids). Voor de basisverzekering kunt u kiezen uit twee varianten - natura- of restitutie - en uit verschillende eigen-risicobedragen.

 
Natura
Bij de Basisverzekering Natura gaan de rekeningen rechtstreeks naar De Goudse. Wij bekijken dan of wij een contract hebben gesloten met de betreffende zorgaanbieder (bijvoorbeeld uw huisarts of ziekenhuis). Als er een contract is, vergoeden we 100% van de kosten (voor zover deze onder de dekking vallen, zie de polisvoorwaarden). Als er geen contract is vergoeden wij maximaal 80% van de gemiddelde tarieven van zorgaanbieders die wél gecontracteerd zijn.
 
Restitutie
Bij de Basisverzekering Restitutie is het voor de vergoeding niet van belang of een zorgaanbieder gecontracteerd is. Als een zorgaanbieder niet is gecontracteerd, krijgt u bij de Basisverzekering Restitutie zelf de rekening. Deze stuurt u door naar De Goudse, waarna 100% van de kosten aan u worden terugbetaald (voor zover deze gedekt zijn, zie de polisvoorwaarden).
 
Eigen Risico
Zowel bij de Basisverzekering Natura als bij de Basisverzekering Restitutie wordt het eigen risico in mindering gebracht op de vergoeding.
 
Vragen over uw Goudse Zorgverzekering?
De Goudse heeft de administratie van de zorgverzekering ondergebracht bij Aevitae. Als u een zorgverzekering van De Goudse heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer             (0900) 369 22 22      .
 
Advies nodig?
Wilt u advies over De Goudse Zorgverzekeringen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur. Als u nog geen adviseur heeft, dan kunnen wij u laten weten welke verzekeringsadviseur bij u in de buurt de zorgverzekeringen van De Goudse aanbiedt. Stuurt u ons dan uw vraag om een adviseur voor zorg via 'Meer weten?'.
 
Onafhankelijke informatie
Wilt u meer weten? U vindt onafhankelijke informatie op wijzeringeldzaken.nl op de pagina Verzekering (onder het kopje ‘Zorgverzekering’).

aevitae zorgpolis

Bekijk en Vergelijk zorgpolisBekijk en vergelijk op zorgpolis.nl en kies uw zorgverzekeraar. Zorgpolis.nl is de site met informatie over uw (nieuwe) zorgverzekeraar.