ZorgpolisVergelijkNieuwsOver onsContactDisclaimerPersbericht
Azvz Zorgpolis
aevitae zorgpolis

Vanaf 1 januari 2011 is AZVZ een label van zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid in Leiden. Het label AZVZ richt zich specifiek op maritieme bedrijven en op maritieme werknemers en hun gezinsleden. 


Het label AZVZ werkt zonder winstoogmerk en kan daardoor de verzekerden laten profiteren van gunstige voorwaarden en premies. Via collectieve overeenkomsten met de maritieme sectoren kunnen zeevarenden, opvarenden in de binnenvaart, de zeegaande waterbouw en de gezinsleden van deze groepen verzekerden, walpersoneel van rederijen met hun gezinsleden en voormalige zeevarenden plus gezinsleden profiteren van een zeer gunstige premie.

Op deze site vindt u onder het knopje “Download” een aantal formulieren en onze verzekeringsvoorwaarden met bijbehorende reglementen. 
 
 
 
Zorgverzekeraar AZVZ in top 3 met kortste wachttijd

Als u uw zorgverzekeraar AZVZ belt, dan hoeft u niet lang te wachten op een medewerker die u verder kan helpen. AZVZ behoort namelijk tot de verzekeraars met de kortste wachttijd aan de telefoon. Dit blijkt uit een onafhankelijk onderzoek door de consumentenbond.

De consumentenbond benaderde afgelopen december, voor zorgverzekeraars een van de drukste maanden van het jaar, 39 zorgverzekeraars per telefoon en e-mail om onder andere de bereikbaarheid te meten. Uit dit onderzoek blijkt de wachttijd aan de telefoon in december 2010 gemiddeld 1:37 minuut. Vooral een aantal kleine zorgverzekeraars, waaronder AZVZ met gemiddeld 27 seconden, deed het goed. Samenwerkingspartner Zorg en Zekerheid deed het nog iets beter dan AZVZ met een gemiddelde wachttijd van 26 seconden. De allersnelste was PMA met een wachttijd van gemiddeld 22 seconden. Voor meer informatie over het onderzoek, zie consumentengids juli/augustus 2011.


aevitae zorgpolis

Bekijk en Vergelijk zorgpolisBekijk en vergelijk op zorgpolis.nl en kies uw zorgverzekeraar. Zorgpolis.nl is de site met informatie over uw (nieuwe) zorgverzekeraar.