ZorgpolisVergelijkNieuwsOver onsContactDisclaimerPersbericht
Anderzorg Zorgpolis
aevitae zorgpolis

AnderZorg biedt vier zorgverzekeringen met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Onze Basisverzekering is al jaren een van de goedkoopste van Nederland. Omdat de Basisverzekering niet alles dekt, hebben we ook drie voordelige aanvullende zorgverzekeringen.

 
Iedereen in Nederland is verplicht een Basisverzekering af te sluiten. En voor die Basisverzekering betaal je bij ons geen cent te veel. Je bent al verzekerd vanaf € 66,25 per maand met € 500 vrijwillig eigen risico en € 170 wettelijk verplicht eigen risicio. Zonder vrijwillig eigen risico betaal je € 91,25 per maand.
Meer over onze Basisverzekering
 
Als de dekking van de Basisverzekering niet genoeg is, kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Bij AnderZorg heb je keuze uit drie aanvullende zorgverzekeringen.
Aanvullende zorgverzekering voor jongeren: AnderZorg Jong
Dekking voor onder andere bril/contactlenzen, fysiotherapeut, alternatieve behandelwijzen én beperkte dekking voor de tandarts.
Aanvullende zorgverzekering: AnderZorg Extra
Uitgebreide dekking voor onder andere bril/contactlenzen, fysiotherapeut en alternatieve behandelwijzen.
Aanvullende tandartsverzekering: AnderZorg Tand
Uitgebreide dekking voor veel voorkomende behandelingen bij de tandarts.
 
Onze Basisverzekering kun je afsluiten in combinatie met onze aanvullende verzekeringen. De volgende combinaties zijn mogelijk:
AnderZorg Basis zonder aanvullende verzekering
AnderZorg Basis met AnderZorg Jong
AnderZorg Basis met AnderZorg Extra en/of Tand

aevitae zorgpolis

Bekijk en Vergelijk zorgpolisBekijk en vergelijk op zorgpolis.nl en kies uw zorgverzekeraar. Zorgpolis.nl is de site met informatie over uw (nieuwe) zorgverzekeraar.